Teccentrum werkt volgens de volgende stappenplan;

1. Kennismaking

Om erachter te komen wat u van ons verwacht en wat u belangrijk vindt gaan wij tijdens het kennismakingsgesprek u beter leren kennen. Wij luisteren zo goed mogelijk en maken vervolgens een offerte.

2. Offerte

Nadat wij een helder beeld hebben van uw wensen en verwachtingen, maken wij voor u een duidelijke offerte. Na akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de volgende stap.

3. Voorlopig ontwerp

Na wederzijdse instemming met de offerte gaan we aan de slag met tot in detail uitwerken van uw wensen. Het ontwerp wordt gemaakt met aandacht voor het bestemmingsplan.

4. Definitief ontwerp

Het ontwerp wordt verder uitgewerkt wanneer het voorlopig ontwerp naar uw zin is. De hele constructie wordt tot in detail uitgewerkt.

5. Omgevingsvergunning

De bouwkundige tekeningen zijn alleen niet genoeg voor de vergunningaanvraag. Er moeten ook nog bouwbesluitberekeningen en -tekeningen gemaakt worden. Er moeten misschien nog meldingen gedaan worden bij de gemeente en/of het waterschap om vergunning te krijgen. Als wij dit allemaal gedaan hebben dan kan de aanvraag voor de omgevingsvergunning gedaan worden. 

6. Werktekeningen

Nadat de omgevingsvergunning verleent is, is het tijd om het plan echt tot op detail uit te gaan werken voor de uitvoering. Nu worden er fundering-, vloeren- en kapplannen uitgetekend. Ook extra doorsnedes en details waar nodig om te zorgen dat er geen problemen ontstaan tijdens de uitvoering.

7. Bouwbegeleiding

Als de aannemer gaat beginnen met de bouw is het belangrijk dat tijdens de bouw het ontwerp technisch en esthetisch bewaakt wordt. Als de uitvoering dan uiteindelijk klaar is kan de bouw opgeleverd worden en komt heel het proces tot zijn einde. 

Klaar om met ons contact op te nemen?

Heeft een vraag of wilt u direct een reactie achterlaten over ons bedrijf of dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.