Op de werkplek krijg je continu begeleiding van ervaren collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat je al werkend het meeste leert. Wil je graag werken bij TECcentrum, maar stat er op dit moment geen passende vacature op onze site? Vul een van de onderstaande formulieren voor een open sollicitatie. Vergeet daarbij niet je CV mee te sturen.

Bij ons leren

Wil je geld verdienen terwijl je je diploma haalt? Bij ons is dat mogelijk! Wij zijn namelijk een Erkend Leerbedrijf.

Ben je op zoek naar een leer-werkplek? Of Kom je als professional bij ons in dienst en wil je doorstromen naar een interessantere functie? Daar bieden wij allerlei opleidingen voor aan.

Lijst opleidingen volgt nog …

Bij ons stage lopen

Doe je een opleiding Installatietechniek en ben je op zoek naar een stageplaats? Dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen. Kom bij ons stage lopen en leer technische berekeningen te maken en CAD-tekeningen te creëren.

Bij ons werken

Ben je een starter in de installatietechniek of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan hebben wij een leuke en afwisselende baan voor je.

Als starter leer je bij ons CAD-tekeningen en Revit-tekeningen te maken en met Clash control te werken. Indien nodig krijg je interne en externe opleidingen aangeboden. En als specialist/tekenaar/modelleur/werkvoorbereider/(lead)engineer wordt jou een afwisselende, goed betaalde baan met ruim carrièremogelijkheden aangeboden.

Klaar om met ons contact op te nemen?

Heeft een vraag of wilt u direct een reactie achterlaten over ons bedrijf of dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.