Door een brede kennis en veel ervaring zijn we vakkundig in ons veld. We denken graag mee aan tijd- en kostenbesparende oplossingen. Er worden overzichtelijke tekeningen gemaakt. Zo wordt het project zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

BIM Modelleren

TECcentrum is gespecialiseerd in het modelleren. Met behulp van Revit worden alle gewenste W-installaties voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw getekend.

BIM Coördineren

Een goed bouwproces vereist verschillende belangrijke elementen om succesvol te zijn. Bij een succesvol BIM project gaat het vooral om de gezamenlijke benadering. Er is maar een doel en effectieve communicatie en goede coördinatie maakt dat mogelijk.

TECcentrum is ervaren in het BIM coördineren van allerlei W-installaties en kan helpen met de samenwerking tussen verschillende disciplines, door ervoor te zorgen dat het BIM-model nauwkeurig, efficiënt en conflictvrij is, wat uiteindelijk kan leiden tot kostenbesparingen en een soepelere uitvoering van het bouwproject.

Clash control

Gedurende een bouwproces kunnen allerlei botsingen tussen leidingen, constructie-elementen of installaties optreden. Dit komt doordat er meerdere partijen terzelfdertijd aan een project werken. Met behulp van het programma Autodesk Navisworks kan TECcentrum deze clashes voor u vinden. Er wordt vervolgens een clash rapport gemaakt met oplossingen en eventueel een beeldbestand.

Bedrijfsspecifieke templates

Om een project met een optimale duidelijkheid en (daardoor) snelheid uit te voeren maakt TECcentrum een volslagen bedrijfsspecifieke template voor u. Daarmee wordt een nieuw project direct gestart met modelleren en engineering.

Families / content bouwen

Wanneer u over goede families beschikt modelleert u sneller en beter. Het maken van deze objecten is erg tijdrovend en er moet goed nagedacht worden over o.a. de toepassing, complexiteit, de detailniveau en de toe te passen parameters. TECcentrum is specialist in het modelleren van deze families. Denk hierbij b.v. aan afsluiters, roosters, LBK’s, etc. Er wordt goed nagedacht over de juiste naamgeving. Dit uiteraard in overleg met de opdrachtgever.

BIM en Revit consultancy

TECcentrum kan u en uw modelleurs gedurende BIM proces advies geven. Denk hierbij aan de volgende zaken;

  • Inrichten van de project browser
  • Aanmaken van view templates
  •  Verstandig omgaan met Revit links
  • Werken met worksets
  • Keuze maken in toe te passen families

Klaar om met ons contact op te nemen?

Heeft een vraag of wilt u direct een reactie achterlaten over ons bedrijf of dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.